Proteesiholkit

Direct Socket Solution proteesiholkit

Össur Klinikoilla alaraajaproteesit valmistetaan yhden käyntikerran aikana valmiiksi. Tämän mahdollistaa DSS-suorasovitusmenetelmä jonka tuotekehityksessä Össur Finland on aktiivisesti mukana. Nopea ja tarkka valmistusmenetelmä mahdollistaa käyttäjän välittömän palautteen antamisen ja vertailtavuuden, jos käytössä on aikaisemmin ollut proteesi. DSS- holkissa valmistuksen jälkeinen muokkauksen tarve on vähäisempää, joka vähentää myös klinikkakäyntejä.

DSS- holkin muita etuja ovat mm. hyvä istuvuus ja paikoillaan pysyvyys, sekä vähäisemmät amputaatiotyngän liikkuvuuden rajoitukset perinteiseen holkkiin verrattuna. Arvioinnin ja mittausten jälkeen DSS- holkki valmistetaan suoraan tyngän päälle. Holkissa on yksilöllinen anatominen muotoilu jota voidaan tarpeen mukaan muokata. Kaikki kiinnitysmenetelmät ovat mahdollisia (alipainekiinnitys, narulukko, tappilukko, suspensio). Voit myös valita holkin värin tai jonkin teeman holkin ulkonäköön liittyen.

DSS-reisiholkki

Reisiholkin käyttömukavuus on pehmeän silikonisen yläosan johdosta huomattavasti parempi kuin perinteisessä holkissa. Silkonireunus mahdollistaa sen, että holkki mukautuu tynkään ja sen liikkeisiin paremmin, myötäillen pehmytkudoksia ja lisäten stabiliteettia. Myös istuminen on tasapainoisempaa ja miellyttävämpää, eikä istuma-asento aiheuta holkin työntymistä irti tyngästä.

DSS-sääriholkki

Sääriholkki valmistetaan myös suorasovitusmenetelmällä. Holkin muotoilussa on mahdollista toteuttaa erilaisia ratkaisuja, joiden avulla voidaan haluttaessa lisätä stabiliteettia, tai esimerkiksi sallia polvinivelen koukistuminen pidemmälle ilman holkiin takareunan hiertämistä.

Ota yhteyttä

Halutessasi lisätietoa tuotteita ja palveluistamme tai varataaksesi ajan, ota yhteyttä lähimpään Össur Finland -klinikkaan.

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää